Avecglas | Nordiska Galleriet

Avecglas

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Kosta Boda Orrefors Riedel
Designer
Tilbage
Bertil Vallien Jan Johansson
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Château Cognac - 36 cl Château Cognac - 36 cl
Bertil Vallien for Kosta Boda
350 kr 500 kr
Lagervare
Veritas Sprit/Cognac - 2-Pack Veritas Sprit/Cognac - 2-Pack
610 kr 615 kr
Lagervare
Street Cognac 19 cl Street Cognac 19 cl
Jan Johansson for Orrefors
385 kr 550 kr
Lagervare
Château Liqueur Bowl - 8 cl Château Liqueur Bowl - 8 cl
Bertil Vallien for Kosta Boda
350 kr 500 kr
Lagervare

Avecglas

Avecglas er perfekte til whisky, likør, cognac og punch. I Nordiska Galleriet finder du smukke avecglas fra mærker som Kosta Boda og Orrefors, der bringer det bedste frem i enhver drink og gør serveringen mere elegant.

HVAD BRUGES AVECGLAS TIL?

Avec har sit navn fra det franske "du café avec le petit verre", som betyder kaffe med det lille glas. Avec er ideel til servering efter middagen og kan bruges til whisky, likører, rom, portvin, grappa, cognac eller punch. Det er drikkevarer, der ofte serveres og passer godt til kaffe. Et avec-glas er også velegnet til martinis eller sake og kan bruges til pre-drinks, hvis du ønsker det. Avec-glas rummer normalt ca. 2 cl.

FORSKELLIGE AVECGLAS

Alt efter hvilken drik der er tale om, er der forskellige avec-glas at vælge imellem med forskellige former, der er designet til at få den bedste smag og aroma frem fra hver enkelt drik. De fleste af glassene er ret små, da folk har en tendens til at drikke en ret lille mængde af disse drikkevarer.

GRAPPAGLAS

Grappa serveres i et mindre glas med en rund kuppel. Det betyder, at man er nødt til at vippe glasset en del, når man drikker, hvilket gør, at drikken kommer langt tilbage i munden, hvilket mange siger giver en bedre smagsoplevelse.

COGNACSCUP

Cognac serveres bedst i en såkaldt cognacskål, som har en rund form, der fremhæver drikkevarens smag og aromaer. Ofte har cognackopper en længere stilk.

SAKEGLAS

Hvis du skal drikke den risbaserede japanske drink sake, er det bedst at gøre det i et glas, der er specielt beregnet til denne drik. Et sake-glas har en bred åbning, hvilket også forbedrer smagen og aromaen, når du drikker af det.

LIKØRSGLAS

Likører drikkes bedst af likørglas, som i modsætning til shotglas har stilk. Rom er også velegnet til at blive drukket af likørglas eller cognacglas. Likørglas er ofte mindre end cognacglas.

MED AVECGLAS FRA KENDTE MÆRKER

I vores sortiment finder du vinglas fra populære mærker. Du kan f.eks. finde elegante cognacglas i mundblæst krystalglas fra Kosta Boda. Du finder også smukke cognacglas fra Orrefors, der er perfekte til cognac eller andre drikkevarer.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.