Bakker - Køb serveringsbakker online | Nordiska Galleriet

Bakker

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Carl Hansen Skagerak
Udvalgt
Tilbage
På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (2)
Filtrer
Selandia Extension Plate Selandia Extension Plate
Skagerak Design Team for Skagerak
3 895 kr
Lagervare
BM1069 BM1069
Børge Mogensen for Carl Hansen
985 kr
Lagervare

Bakker

I middagsselskaber og andre sociale sammenkomster, hvor folk samles omkring bordet, lægger mange af os stor vægt på at dække bordet pænt med porcelæn, blomsterfyldte vaser, glas i forskellige højder og størrelser og smuk mad på tallerkenen.

Udvendigt er indretning og madlavning lige så vigtigt som indendørs og lige så sjovt. Hvem elsker ikke at sidde udenfor i timevis og nyde god mad og godt selskab, når solen går ned? Sæt dit udendørsbord op med bakker i forskellige størrelser, og fyld det med forfriskende drikkevarer og frisk mad. Du slipper for at skulle løbe ind og ud ved at lægge alt tilbehør og ingredienser på en bakke og stille dig ved siden af grillen. Når vi først er ude i det gode vejr, hvem har så lyst til at løbe ind og ud flere gange? Carl Hansen har en serie af udendørs møbler kaldet BM med en række forskellige dele, der tilsammen skaber en komplet indretning til din terrasse. BM1069 er en serveringsbakke, der er designet til udendørs brug, men er også velegnet til indendørs brug. Bakken har flere anvendelsesmuligheder og kan placeres på fodskamlen i samme serie for at skabe et mere enkelt bord. Serien er fremstillet af ubehandlet teak, og for at spare på kvaliteten kan produktet opbevares indendørs, når det ikke er i brug.

Populære mærker inden for Udendørs møbler
Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)