Blomsterkasser og plantekasser | Nordiska Galleriet

Blomsterkasser

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Cane-line Röshults
Udvalgt
Tilbage
Kampagne På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (6)
Filtrer
Planter Carl 1400 3 Box Planter Carl 1400 3 Box
Broberg & Ridderstråle for Röshults
19 220 kr
Linné 40 x 40 x 90
Broberg & Ridderstråle for Röshults
8 933 kr
Linné
Flere varianter
Broberg & Ridderstråle for Röshults
Fra 5 957 kr
Plants Carl 615 1 Box
Broberg & Ridderstråle for Röshults
11 150 kr
Planter Carl 1400 1 Box
Broberg & Ridderstråle for Röshults
11 150 kr
Lagervare
Drop Greenhouse Drop Greenhouse
Cane-Line Design Team for Cane-line
16 600 kr

Blomsterkasser

En veranda med grønt og smukke planter, en balkon fyldt med duftende blomster eller et trædæk med blomstrende træer og smukke blomsterbede giver din terrasse ekstra liv og grund til at tilbringe mere tid udenfor.

Giv dig tid til at plante, vande og pleje dine planter som en vidunderlig terapi for krop og sjæl. Brug blomsterløg til at lette vedligeholdelsen af blomster og planter i hele sæsonen, det er praktisk og nemt uanset om klimaet er varmt eller koldt, men plant efter sæsonen. Bland blomster i forskellige former, størrelser og farver for at skabe en smuk symmetri på din terrasse. Det handler om, hvad du kan lide og ønsker at indrette din altan, terrasse eller gårdhave med. Blomster er nemme at flytte rundt på, så uanset hvor du vælger at plante dem på din terrasse, kan du hurtigt flytte dem til det sted, hvor de passer bedst og får den rette mængde sollys og vand. Röshults har et udvalg af blomstrende og udendørs krukker, planter i forskellige størrelser og designs. Brug de udendørs plantekrukker sammen for at skabe en fredfyldt udendørs oplevelse, der får dig til at bruge tid udendørs på at holde fingrene i dine planter.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)