Vores butikker | Nordiska Galleriet

ButikkerBesøg vores verden

I vores butikker i Stockholm og Göteborg kan du besøge os i vores verden. Vi udstiller møbler, belysning og detaljer fra verdens førende mærker og designere. Her kan du tale med nogle af landets bedste møbelspecialister og stylister, som kan hjælpe dig med at indrette dit hjem.

StockholmDet hele startede på Nybrogatan 11

For over hundrede år siden åbnede vi vores butik for offentligheden. Der er sket meget siden da. Besøg os og se en levende udstilling af verdens førende design i det centrale Stockholm.

Læs mere om butikken

Vores butik på vestkystenNordiska Galleriet Göteborg

Sköna Rum blev grundlagt i 2002 af en familie fra Göteborg, som stadig driver butikken i nyåbnede lokaler på Flöjelbersgatan 20A i Mölndal.I 2018 blev butikken fusioneret med Nordiska Galleriet og er nu vores anden fysiske butik, som du kan besøge. Her har vi også en levende udstilling af designermøbler, belysning og detaljer.

Læs mere om butikken
Kontakt os
Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller chat for at få svar på dine spørgsmål om et produkt eller for at få hjælp til indretning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn Lukket
Vores butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Sådan finder du os

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Sådan finder du os

031- 775 69 00

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)