Citronpresser | Nordiska Galleriet

Citronpresser

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Alessi HAY Rösle Smeg
Designer
Tilbage
Eero Aarnio George Sowden Philippe Starck
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (7)
Filtrer
Sowden Juicer - Yellow Sowden Juicer - Yellow
George Sowden for HAY
1 199 kr
Lagervare
Rösle Citruspresser - 0,5L Rösle Citruspresser - 0,5L
320 kr 450 kr
Lagervare
Juicy Salif Juicy Salif
Philippe Starck for Alessi
720 kr
Lagervare
Smeg Citruspress Dolce&Gabbana Smeg Citruspress Dolce&Gabbana
5 495 kr
Lagervare
Smeg Citruspress White
1 353 kr 1 595 kr
Lagervare
Smeg Citrus Juicer Black
1 245 kr 1 595 kr
Lagervare
Citrus Squeezer Citrus Squeezer
Eero Aarnio for Alessi
310 kr
Lagervare

Citronpresser

Start din morgen med lækker friskpresset appelsinjuice, eller pres citroner i dine festdrinks. Hos Nordiska Galleriet finder du stilfulde og gode citruspressere, der gør det nemt og bekvemt at presse store og små citrusfrugter.

TIL MORGENJUICE OG AFTENDRINKS

En citruspresser er fantastisk til at presse en række forskellige citrusfrugter, lige fra store appelsiner til små limefrugter. En citruspresser er et lille køkkenredskab, der på trods af sin størrelse kan blive en favorit i dit køkken. At starte din dag med et glas friskpresset appelsinjuice gør din morgen mere luksuriøs. Hvis du foretrækker et glas forfriskende grapefrugtjuice i stedet, kan du lige så let presse. De mindre citrusfrugter, såsom citron og lime, kan også være gode at presse og dryppe i en kande vand til frokost. Når det er tid til fest, er en citruspresser også perfekt til at lave drinks. Et par dråber lime giver en frisk og dejlig syrlig drink. Vi har citruspressere til enhver lejlighed, hvor du ønsker at presse din frugt.

HVERDAGENS SJOV MED VORES CITRUSPRESSERE

Hos Nordiska Galleriet finder du flere forskellige citruspressere fra forskellige mærker. Her finder du både små citruspressere, som er nemme og praktiske at tage med, når du har brug for dem, og større citruspressere med tilhørende kande. Fra Alessi finder du juicere i høj kvalitet og stilfuldt design i aluminium, som er nemme at bruge. Fra mærket Smeg finder du også en citruspresser, som gør det nemt for dig at presse små og store citrusfrugter. Citruspresseren har et låg og en kande, er fremstillet i aluminium og fås i forskellige farver, så du kan finde en, der passer til dit køkken. Med et stilfuldt og gennemtænkt design er den ikke kun nyttig, men udgør også en elegant dekorativ detalje på din køkkenbordplade. Du er velkommen til at supplere med andre køkkenredskaber fra Smeg for at få en samlet og stilfuld køkkenindretning.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.