Dessertskåle | Nordiska Galleriet

Dessertskåle

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
&Tradition Pillivuyt Wedgwood
Designer
Tilbage
Space Copenhagen
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Collect Bowl SC82 Collect Bowl SC82
Kampagne
Space Copenhagen for &Tradition
184 kr 245 kr
Lagervare
Wild Strawberry Fruit Saucer
Kampagne
264 kr 310 kr
Lagervare
Serie Originale Bowl Low
Kampagne
114 kr 134 kr
Lagervare
Cecil Bowl Cecil Bowl
Kampagne
Pillivuyt
109 kr 128 kr
Lagervare

Dessertskåle

En dessertskål er perfekt til servering af desserter, slik, nødder eller andre lækkerier. En dessertskål i et elegant design vil også være en smuk dekorativ detalje på dit spisebord eller sofabord. Her finder du smukke dessertskåle i forskellige materialer.

DESSERTSKÅLE TIL ALLE LEJLIGHEDER

Når det er tid til at servere en lækker dessert efter middagen, er en dessertskål perfekt. Dessertskåle kan fås i forskellige størrelser og former. En dessertskål er perfekt, hvis du for eksempel serverer is eller mousse. Du kan også bruge den til forretter. En lille dessertskål kan være perfekt til at stille på bordet og servere nødder, oliven, slik eller andre godbidder. Vi har dessertskåle i mange forskellige designs, der passer til både hverdag og festlige lejligheder.

DESSERTSKÅLE I FORSKELLIGE FORMER OG MATERIALER

Når du køber dessertskåle, kan det være, at du spekulerer på, hvilken stil og farve du ønsker til dine dessertskåle. Måske vil du gerne matche dine dessertskåle med dine andre middagstallerkener, som du har, så du får et komplet, ensartet sæt. Det kan også være sjovt at dække bordet med et par særlige skåle kun til dessert. En dessertskål med en fod tilføjer et festligt og elegant touch. Du kan også kombinere dessertskåle i forskellige farver for at få en spændende og legende borddækning. En lille skål til individuel brug til f.eks. nødder eller karameller kan også være en fin dekorativ detalje på et entrebord, spisebord eller sofabord med et interessant design.

Vi har dessertskåle i glas og dessertskåle i porcelæn. Dessertskåle i glas giver et smukt og moderne touch og pynter på enhver borddækning. Porcelæn er et holdbart materiale og tåler opvaskemaskine.

EN FREMRAGENDE GAVE TIL HAM OG HENDE

En dessertskål er en perfekt gave til at give som fødselsdagsgave, studentergave, dåbsgave eller bryllupsgave. En lille skål i stentøj eller porcelæn er f.eks. en god gave til en veninde. Til brudeparret vil et par dessertskåle i glas være en god gave.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)