Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

3117 Syveren - Polstring foran følger samme design som den originale 3107, men benene er her erstattet af en forkromet, justerbar base på hjul. Seven er designet af Arne Jacobsen i 1955 og er siden blevet et rigtigt designikon verden over. Stolen, der ser ud til at bestå af en hel træplade, er skabt ved at støbe ni lag finer og to lag bomuld. Dette har givet Seven sin unikke og forenklede form. Fremstillingsprocessen gør stolen let og lader også stolens ryg falde lidt ned, hvilket gør den ergonomisk. I denne model af 3117 Seven er fronten af stolen polstret og betrukket med læder, hvilket giver et ekstra blødt og behageligt sæde.

Det sorte læder er et af Fritz Hansens standardlæder, som er et slidstærkt og brugervenligt læder, takket være at det er slebet og coatet giver det en overflade, der modstår spild og pletter godt. Det er mere slidstærkt end et anilinlæder og udvikler ikke den samme patina over tid, da læderets porer dækkes.

Seven er blevet Fritz Hansens mest solgte stol nogensinde og er blevet lanceret i en række forskellige varianter. Nordiska Galleriet var den første forhandler af Seven i Sverige, og stolen er stadig vores bedst sælgende møbel i dag. Populariteten sladrer om stolens ikonstatus. I Seven mødes form, funktion og moderne designhistorie, hvilket gør den til både en klassiker og storfavorit hos os.

Ingen bedømmelser

3117 Series 7 - Forsiden Polstret

7 551,00 kr

 (rek. pris 8 884,00 kr)

Inklusive 25% moms

Varemærke:

Fritz Hansen

Designer:

Bredde:

61 cm

Højde:

78 cm

Dybde:

52 cm

Sædehøjde:

44 cm

Bas/ben:

Forkromet stålrør

Materiale:

Finér, Stål

Navn på tøjet:

Essential Black

Artikelnummer:

10167556

Bemærk venligst, at billederne er vejledende. Nuancerne kan afvige fra virkeligheden.