Espressokopper | Nordiska Galleriet

Espressokopper

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Pillivuyt Serax Wedgwood
Udvalgt
Tilbage
På lager Nyhed
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (7)
Filtrer
Vera Wang Lace Platinum Espresso Cup Vera Wang Lace Platinum Espresso Cup
Vera Wang for Wedgwood
215 kr
Lagervare
Vera Wang Lace Gold Espresso Cup Vera Wang Lace Gold Espresso Cup
Vera Wang for Wedgwood
215 kr
Lagervare
Vera Wang Grosgrain Espresso Cup Vera Wang Grosgrain Espresso Cup
Vera Wang for Wedgwood
215 kr
Lagervare
Plissé Espresso Cup
Nyhed
120 kr
Lagervare
Espresso Cup Dé White/Black Var C
Nyhed
Ann Demeulemeester for Serax
145 kr
Lagervare
Espresso Cup Dé White/Black Var B
Nyhed
Ann Demeulemeester for Serax
130 kr
Lagervare
Espresso Cup Dé White
Nyhed
Ann Demeulemeester for Serax
110 kr

Espressokopper

En espresso nydes bedst i en espressokop. Der findes klassiske espressokopper med håndtag og underkopper og kopper i andre designs, som også er gode og smukke at drikke af. Gå på opdagelse i vores udvalg af espressokopper fra kendte mærker.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN ESPRESSO OG EN CAPPUCINO?

En espresso er en lille mængde stærk kaffe. En espressokop rummer derfor mindre end en almindelig kaffekop. En espresso er ca. 4 cl, og en kop rummer normalt 6-8 cl. Espresso stammer fra Italien, hvor det er den mest almindelige kaffetype. Der findes forskellige typer af kaffedrikke. En espresso er brygget af kaffebønner, er stærk og fyldig og har som regel et skum på toppen, der kaldes crema. En cappuccino består af en tredjedel espresso, en tredjedel opvarmet mælk og en del mælk, der er opskummet.

Supplér dine espressokopper med en af vores espressomaskiner. Der findes espressomaskiner med mælkeskummer og espressomaskiner med separat mælkeskummer. I en espressomaskine kan du lave en perfekt afbalanceret espresso og ofte også andre typer kaffedrikke som f.eks. en klassisk kop sort kaffe eller en cappuccino med dejligt skum.

FORSKELLIGE TYPER AF ESPRESSOKOPPER

Der findes forskellige typer af kaffedrikke og forskellige typer af kaffekopper og -glas. Kolde kaffedrikke som f.eks. islatte serveres normalt i glas, mens varme kaffedrikke serveres i kopper. En espresso er mindre end en normal kop kaffe og er derfor ideel til at drikke i en lille kop. Der findes espressokopper med og uden underkopper og espressokopper med og uden hank. Kop med tilhørende underkop og håndtag er den kop, som de fleste forbinder med en klassisk espressokop.

Espressokopper fås i forskellige materialer. Der findes espressokopper i glas, trendy gennemsigtige kopper, kopper i smukt stentøj eller espressokopper i porcelæn. Du kan f.eks. finde en espressokop i hvidt porcelæn fra mærket Pillivuyt. Den lille kop i et klassisk design er perfekt til espresso og er smuk at dække bordet med.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm, Göteborg og Malmö og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.