Gøteborg | Nordiska Galleriet

Gøteborg Et komplet møbelhus med verdens førende design.

Vi sælger kun det bedste inden for design. Oplev møbler, senge, belysning, tæpper, boligudstyr, havemøbler, udendørs møbler, køkkener, garderobeskabe og kunst fra verdens førende designere og mærker. Besøg vores 2400 kvm store showroom i Mölndal på Flöjelbergsgatan 20A.

Butikken er åben hver dag. En varm velkomst.

Nordiska Galleriet GøteborgDestinationen for designmøbler

Nordiska Galleriet åbnede i Gøteborg i 2018, men møbelhuset har en historie, der går meget længere tilbage end det. Fundamentet blev lagt tilbage i 2002, da butikken, der dengang hed Sköna Rum, åbnede i det historiske Amerikahuset. I 2017 blev Sköna Rum overtaget af Nordiska Galleriet, og i 2019 flyttede butikken ind i sine nye lokaler i Mölndal. Lokalerne har også en lang historie i forbindelse med interiørdesign, da Skinn Group havde til huse her i mange år. I dag drives butikken i Göteborg af anden generation af møbelhandlere, efter at brødrene Gabriel og Fabian Gimdal overtog familievirksomheden.

– Jeg har altid haft en drøm om at opbygge en destination, hvor folk kan komme og finde alt til deres hjem, siger Gabriel Gimdal, CEO. Den mulighed var der ikke rigtig i de tidligere lokaler, og vi havde brug for mere plads til at realisere vores vision.

I dag består butikken og showroomet af en 2.400 kvm stor udstilling med møbler til alle hjemmets rum, men også til kontorer og offentlige rum. Den store sofa på taget er stadig der, men i en opdateret udgave i form af den ikoniske Big Mama.

”Vores showroom skal være et æstetisk rum, et levende og inspirerende rum.”

– Vores showroom skal være et æstetisk rum, et levende og inspirerende rum. I dag føler jeg, at vi endelig er nået dertil, hvor vi gerne ville være, og at vi kan tilbyde et komplet møbelhus i verdensklasse. Vi har alt fra det bedste italienske design over køkkener, soveværelser og havemøbler til detaljer til hele hjemmet.

Showroomet er bemandet af indretningsarkitekter med ekspertise inden for forskellige områder. Her kan kunderne få hjælp til alt, hvad de har brug for, uanset om det drejer sig om at skabe et helt hjem eller et specifikt rum.

– Den personlige kontakt er utrolig vigtig, og for os handler det om at styre hele servicekæden, for kun på den måde kan vi garantere, at den er på det niveau, vi ønsker. Vores salgspersonale og indretningsarkitekter er oprigtigt interesserede i kunden, hvad de end ønsker at købe, og hjælper dem med at finde det rigtige. Vi leverer dine møbler, vi monterer dem, og vi er der for dig, selv bagefter, hvis du har brug for vores hjælp.

Vi i butikken Et team af designentusiaster

I dag tilbyder vi et bredt udvalg af møbler, tæpper, belysning, kunst og boligindretning til hele hjemmet. Gennem god kompetence, høj kvalitet og personlig service skaber vi langsigtede relationer med vores kunder. Hele teamet har stor erfaring inden for både møbel- og indretningsbranchen, og vi bestræber os altid på at yde enestående service.

Kontakt vores interiørdesignere

Sara Gerum
Indretningsarkitekt, Køkken og system
sara.gerum@nordiskagalleriet.com

Caroline Bergentoft
Indretningsarkitekt, Køkken og system
caroline.bergentoft@nordiskagalleriet.com

Kontakt os

Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller chat for at få svar på dine spørgsmål om et produkt eller for at få hjælp til indretning.

Man-Fre 08:00 - 17:00
Lør-Søn Lukket
Vores butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Sådan finder du os

+468- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Gøteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Sådan finder du os

+4631- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Malmø
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Sådan finder du os

040 685 95 01

Man-Fre 11:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 16:00
Søndag Lukket
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Sådan finder du os

+468-442 83 63

Lør-Søn 11:00 - 16:00
Tor-Fre 11:00 - 16:00
Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm, Göteborg og Malmö og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.