Hudpleje | Nordiska Galleriet

Hudpleje

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Aesop Colekt
Udvalgt
Tilbage
På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (10)
Filtrer
Moroccan Neroli Post-Shave Lotion
380 kr
Lagervare
Protective Lip Balm SPF30
130 kr
Lagervare
Moroccan Neroli Shaving Serum
290 kr
Lagervare
Reclaim Face Mist Reclaim Face Mist
570 kr
Lagervare
Reflect Eye Balm Reflect Eye Balm
655 kr
Lagervare
Reload Face Balm Reload Face Balm
860 kr
Lagervare
Retake Face Cleanser Retake Face Cleanser
510 kr
Lagervare
Reject Face Oil Reject Face Oil
1 275 kr
Lagervare
Relive Face Mist Relive Face Mist
600 kr
Lagervare
Precipitous - Parsley Seed Kit Precipitous - Parsley Seed Kit
1 350 kr
Lagervare

Hudpleje

I vores sortiment af hudplejeprodukter finder du produkter til både kvinder og mænd, der hjælper dig med at opnå dit fulde potentiale; en strålende og sund teint ved hjælp af vores eksklusive hudplejeprodukter fra Aesop og Costa Brazil.

På det populære australske hudplejemærke Aesop finder du mange hudplejeprodukter, som er unisex og plantebaserede. Moroccan Neroli Post-Shave lotion er en fugtgivende hudcreme med botaniske olier, der hjælper med at afbalancere huden og aktivt modvirker irritation, der kan opstå efter barbering. Fra Aesop kommer også Rosehip Seed Lip Cream og Ceratet Protective Lip Balm SPF30. Disse produkter indeholder vitaminrige ingredienser, der fugter, blødgør og fugter den følsomme og trætte hud på læberne. Aesop hudvask er velegnet til normal, kombineret og kombineret hud og giver en rolig, fugtet og blød hud. Hvis du er på udkig efter produkter, der er designet til at styrke huden og beskytte mod de synlige virkninger af miljøgifte, stress og andre forurenende stoffer, er Aesops The Mentor-gavepakke den perfekte investering til dig selv eller som en gave. Produkterne er eksfolierende og indeholder niacinamid, antioxidanter og jojobaolie, der efterlader huden frisk, blød og fugtet. I kategorien hudpleje finder du også Kaya Anti Aging Face Oil fra den brasilianske Costa Brazil. Dette skønhedselixir er baseret på naturlige ingredienser, der forbedrer hudens udstråling og glød og øger dens elasticitet, samtidig med at den virker som en fugtighedscreme. Forvandl din hud fra kedelig og skinnende til frisk og strålende med kraftfulde næringsstoffer og ingredienser som Omega 3, 6 og 9 samt vitamin C, E, F og A. Ansigtet får nærende hudpleje til en sund hudrutine. Vælg produkter, der hjælper din hud med at bevare sin fugtbalance, og undgå træt, irriteret og tør hud. Med et serum, en rensecreme, en toner og en lotion får du en silkeblød, fugtig hud, der nærer din hud i dybden. Gå på opdagelse i skønhedsafdelingen hos os i Nordiska Galleriet, i butikken eller online. Du kan finde luksuriøse hudplejeprodukter til alle hudtyper, så du kan skabe en skønhedsrutine, der passer til dig.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.