Kagefade | Nordiska Galleriet

Kagefade

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Georg Jensen Kapka LSA International Reflections Copenhagen Serax Wedgwood
Designer
Tilbage
Alfredo Häberli Julie Hugau & Andrea Larsson Sergio Herman
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (7)
Filtrer
Konstantin Cakestand Konstantin Cakestand
Kampagne
LSA International
1 360 kr 1 600 kr
Lagervare
Savannah Tray Savannah Tray
Julie Hugau & Andrea Larsson for Reflections Copenhagen
3 324 kr
Lagervare
Wicker Dome & Ash Wicker Dome & Ash
Kampagne
LSA International
1 012 kr 1 190 kr
Lagervare
Inku Cake Stand Inku Cake Stand
Flere varianter
Kampagne
Sergio Herman for Serax
413 kr 486 kr
Nogle varianter på lager
Alfredo Étagère Alfredo Étagère
Kampagne
Alfredo Häberli for Georg Jensen
1 445 kr 1 700 kr
Wild Strawberry Two Tier Cake Stand
Kampagne
813 kr 957 kr
Lagervare
Flashback Footed Cake Serving Plate Flashback Footed Cake Serving Plate
Kampagne
284 kr 334 kr
Lagervare

Kagefade

Kagefade og kagefade er en fantastisk måde at dække bordet på til fester, fødselsdage, festligheder og andre særlige lejligheder. Hos Nordiska Galleriet finder du smukke kagetallerkener og kagefade, der kan pynte på ethvert bord.

KAGETALLERKENER OG KAGEFADE I FORSKELLIGE FORMER

Der findes kagetallerkener og kagefade i forskellige former. Forskellen mellem kagefade og kagefade er, at kagefade ofte har flere niveauer. Et kagefad kan bruges til at servere kage, men selvfølgelig også kager og andre lækkerier som kager, tærter, frugt og slik. Et kagefad har normalt to eller tre niveauer. Der findes også høje kagefade med fire eller flere niveauer, som er perfekte til store fester. Med et kagefad kan du stille alle dine kager på en smuk måde på række. Du kan også bruge et stort kagefad til sandwiches. Et lille kagefad kan være fint at dække bordet med og fylde med karameller eller andre søde sager. Når du skal købe kage- og kagefade, er der forskellige modeller at vælge imellem. Der findes kagefade med låg og uden låg. Der findes kagefade med fødder og uden fødder og kagefade med og uden fødder. Der findes også roterende kagefade.

KAGEFADE OG KAGEFADE I FORSKELLIGE MATERIALER

Kagefade og kagefade fås i glas, porcelæn, stentøj, plast og andre materialer. Et kagefad i smukt krystalglas tilføjer et festligt og elegant touch til enhver borddækning. Et kagefad i porcelæn er også klassisk og smukt og vil gøre sig godt i de flestes hjem. En kageplade i rustfrit stål i et stilfuldt design kan bruges til at tilføje et moderne touch til din borddækning. Vi har kagetallerkener og kagefade i forskellige materialer.

SKAB DIN FESTLIGE BORDDÆKNING

Vi har kagetallerkener og kagefade i forskellige designs fra populære mærker. Vi har stilfulde og elegante kagefade i krystal, kagefade med fødder, klassiske kagefade i tre etager og farverige fade i spændende designs. Suppler dine kagetallerkener og fade med smukke kopper og tallerkener for at skabe din egen festlige borddækning.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)