Kampagner | Nordiska Galleriet

Kampagner

Her samler vi vores yndlingskampagner, som udelukkende er udviklet i samarbejde med vores leverandører. Oplev udvalgte produkter til kampagnepriser i en begrænset periode.


Disse kampagner kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller tilbud og gælder ikke i forbindelse med limited editions, ekskluderede varemærker og produkter. Alle rabatter beregnes ud fra vejledende pris. Læs mere om vores vilkår og betingelser for kampagner

#
Kampagne

KAMPAGNEPRIS PÅ ALT TIL SPISEOMRÅDET

Udnyt de lavere priser på vores udvalg af spiseborde, stole, køkkentekstiler og service, så du kan sætte prikken over i'et på enhver spise lejlighed

TIL KAMPAGNEN

Gælder til og med 17. april.

Kampagne

KARIN FRA DUX

Den elegante lænestol klassikeren Karin blev designet i 1969 af Bruno Mathsson for DUX. Lige nu kan du shoppe hele Karin-serien med 10% rabat.

TIL KAMPAGNEN

Gælder til og med 9. april.

Kampagne

KAMPAGNEPRIS PÅ MONTANA MINI

Kombiner en unik opbevaringsløsning med Montana Mini-moduler. Køb alle farver og modeller til en kampagnepris.

TIL KAMPAGNEN

Kampagnen er gældende indtil den 4. april.

Kampagne

KAMPAGNEPRIS PÅ UDENDØRS MØBLER FRA MUUTO

Få 20 % rabat på lineært stål fra Muuto. Serien har et innovativt og moderne formsprog i pulverlakeret stål og fås i fire forskellige farver.

Til kampagnen

Gælder til og med 31. marts.

Kampagne

Lamino lænestol med skammel inkluderet

Køb Lamino lænestolen i Scandinavian Grey fra Swedese og få den matchende fodskammel med i købet. Møblet er designet af Yngve Ekström i 1956.

Til kampagnen

Tilbuddet er gyldigt indtil den 10. april.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)