Knive
Forskellige typer knive gør det nemmere og mere behageligt at spise. Du kan finde knive fra kendte mærker, der passer til alle måltider.
Der findes forskellige typer knive, som er særligt velegnede til forskellige retter. Middagskniven er den mest almindelige type kniv og indgår normalt i et traditionelt bestiksæt sammen med en middagsgaffel og skeer. Yderligere knive kan være nyttige som supplement til et bestiksæt.
SPISEKNIVEN
Den klassiske middagskniv har en afrundet spids og et let savtakket blad. Den er velegnet til de fleste retter.
SMØRKNIVEN
En smørkniv bruges også ofte. En smørkniv har et bredere blad og en afrundet spids. Kniven bruges til at smøre smør og andre smørbare pålæg på sandwichen og er derfor ikke så skarp som f.eks. en middagskniv.
KØDKNIVEN
En kødkniv bruges til at servere kødretter. En kødkniv har et smallere blad og er skarpere end en middagskniv, hvilket gør det nemt at skære kød. Håndtaget er længere end håndtaget på en middagskniv.
FISKEKNIV
Ved servering af fiskeretter kan der bruges en fiskekniv og en fiskegaffel. Fiskebestik er specielt designet til at passe til fiskekødets konsistens og gør det lettere at spise fisk.
FORRETKNIV OG DESSERTKNIV
Forretterknive og dessertknive er mindre end middagsknive og kødknive. En forretterkniv er f.eks. perfekt til mozzarella, mens en dessertkniv er god til desserter og ostebordet.
KNIVE FRA KENDTE MÆRKER
I vores sortiment finder du forskellige typer knive, der passer til alle lejligheder. Fra Rangthong-mærket finder du for eksempel en middagskniv og en kødkniv fremstillet i rustfrit stål i henhold til traditionelt thailandsk håndværk. Middagskniven og kødkniven kan vaskes i maskine. Du kan også finde middagsknive fra f.eks. mærket Sabre Paris i et elegant design. Du kan også finde bestiksæt med knive fra f.eks. Georg Jensen, som er velegnet til hverdagsbrug og fest.
- Coravin
- Bordskåner til glas
- Drikkeglas
- Champagneglas
- Æggebægere
- Dækkeservietter
- Spisetallerkner
- Serveringsbestik