Knivsæt - Køb knivesæt online | Nordiska Galleriet

Knivsæt

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Miyabi Pallarès Zwilling
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (6)
Filtrer
Artisan 6000MCT Knife Set 2-PC Artisan 6000MCT Knife Set 2-PC
2 659 kr 3 799 kr
Lagervare
Zwilling Pro-knivsæt 3-delt
1 400 kr 1 999 kr
Lagervare
Birch 5000MCD Knife Set 2-PC Birch 5000MCD Knife Set 2-PC
5 799 kr
Lagervare

Knivsæt

Et knivsæt med en række knive af høj kvalitet er et must for alle, der nyder at bruge tid i køkkenet og tilberede lækre måltider. Hos Nordiska Galleriet finder du gode knivsæt med knive til kød og fisk, der gør madlavningen nemmere og giver et bedre resultat.

KNIVSÆT TIL FORSKELLIGE TYPER AF MADLAVNING

Et knivsæt med knive i forskellige størrelser gør dig klar til alle slags køkkenopgaver, uanset om du skal hakke grøntsager eller filetere fisk en helt almindelig mandag, skære kød til en festmiddag eller skære frugt i skiver til en eftermiddagssnack. Vores knivsæt leveres med forskellige knive og forskellige antal dele, så du kan finde det sæt, der passer bedst til dig. Vi har 2-delt knivsæt i 3-delt knivsæt. De fleste knivsæt indeholder en større kokkekniv, der er velegnet til tilberedning af de fleste retter, og en mindre kniv, der er velegnet til f.eks. frugt og grøntsager. Hvis du ofte tilbereder kød og fisk, skal du bruge en kokkekniv eller en universalkniv. Hvis du ofte tilbereder retter med mange grøntsager, skal du have et knivsæt, der også indeholder mindre knive.

ELEGANTE KNIVSÆT FRA POPULÆRE VAREMÆRKER

I vores sortiment finder du nyttige knivsæt i stilfuldt design fra populære varemærker. Fra Miyabi kan du finde et 3-delt knivsæt bestående af en urtekniv, en universalkniv og en kokkekniv. Urtekniven er 9 cm og er velegnet til både frugt, grøntsager og rodfrugter. Universalkniven er 13 cm og er nyttig til grøntsager eller når du skal afpudse kød. Kokkekniven er 20 cm og er velegnet til det meste, lige fra at hakke grøntsager til at skære kød. Fra Zwilling-mærket bestående af en skære- og garniturekniv, en trancherkniv og en kokkekniv. Skære- og garniturekniven er 10 cm, er alsidig og velegnet, hvis du serverer frugt eller grøntsager. Trancherkniv er 20 cm og er ideel til kød, mens kokkekniven, der også er 20 cm, er ideel til at hakke tomater, agurker eller hvis du f.eks. skal hakke dild eller persille. Vi har også et knivsæt fra det spanske mærke Pallarès som består af tre køkkenknive i forskellige størrelser (9 cm, 16 cm og 22 cm) og et praktisk knivskede af stof. Knivene er håndlavede og lavet af kulstofstål med buksbomskafte. Udforsk vores udvalg af flere knivsæt fra forskellige mærker. Et komplet sæt knive af god kvalitet vil give dig en masse glæde i køkkenet.

EN FREMRAGENDE GAVE TIL DEN ENTUSIASTISKE KOK

Fine kvalitetsknive eller et eksklusivt knivsæt er velegnet til kokke på alle ambitionsniveauer. Det bliver let og sjovere at pudse kød eller filetere fisk, hakke grøntsager eller skære frugt i skiver med gode knive. Et knivsæt er også en god fødselsdagsgave til en person, der nyder at bruge tid blandt gryderne.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.