Køkkenrulleholdere | Nordiska Galleriet

Køkkenrulleholdere

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varumärke
Tilbage
Georg Jensen HAY
Designer
Tilbage
Alfredo Häberli Shane Schneck Sigvard Bernadotte
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Porter Porter
Flere varianter
Kampagne
Shane Schneck for HAY
314 kr 449 kr
Lagervare
Bernadotte Paper Towel Holder Bernadotte Paper Towel Holder
Kampagne
Sigvard Bernadotte for Georg Jensen
480 kr 565 kr
Alfredo Husholdningspapirholder Alfredo Husholdningspapirholder
Kampagne
Alfredo Häberli for Georg Jensen
459 kr 655 kr

Køkkenrulleholdere

En papirholder er praktisk til opbevaring af papir, men kan også tilføje et elegant touch til dit køkken eller køkkenbord. Hos Nordiska Galleriet finder du et udvalg af papirhåndklædeholdere i forskellige materialer og farver.

KØKKENTILBEHØR TIL MANGE FORSKELLIGE OPGAVER

Husholdningspapir er ofte praktisk både i køkkenet og på spisebordet. Husholdningspapir, som også kan kaldes køkkenpapir, er en type blødere papir, der kommer på ruller. Normalt har det perforeringer, men der findes også betjeningspapirservietter.

Husholdningspapir er praktisk at have i køkkenet, da du kan bruge det til at løse en række forskellige opgaver. Mange gange er det glimrende at bruge i stedet for en fugtig klud. Du kan f.eks. bruge det til at tørre spild og fedt op omkring komfuret og på køkkenbordet.

Der findes forskellige typer af papirhåndklædeholdere. Der er dem, der kan sættes fast på væggen, hvilket kan være smart, hvis du ønsker at spare plads på køkkenbordet. De mest almindelige papirhåndklædeholdere er dem, der har en stang og en bundform. Papirhåndklædeholderen kan være lavet af træ, marmor, messing, rustfrit stål eller et andet materiale. En papirhåndklædeholder i træ giver køkkenet et solidt, klassisk præg, mens en i rustfrit stål giver et mere moderne udtryk, er holdbar og nem at rengøre og passer ofte ind i de fleste køkkener.

Papirhåndklæder kan også være gode at have på spisebordet, hvor de kan erstatte servietten. Holderen skal derfor være nem at flytte fra bænk til bord. Med et gennemtænkt og elegant design er en papirhåndklædeholder ikke kun praktisk, men også en flot dekorativ detalje i køkkenet og på spisebordet.

FUNKTION OG DESIGN I ÉT

Vi tilbyder papirhåndklædeholdere i forskellige materialer. Vi har papirhåndklædeholdere fra populære mærker som Hay og Georg Jensen. Holderne er smarte og tjener deres formål godt, samtidig med at de er elegante nok til at stå både på bordpladen og på bordet.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm, Göteborg og Malmö og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.