Køkkenserier | Nordiska Galleriet

Køkkenserier

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Poliform
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (6)
Artex Kitchen Artex Kitchen
R&D Poliform for Poliform
666 667 kr
Twelve Kitchen Twelve Kitchen
Carlo Colombo for Poliform
666 667 kr
My Planet Kitchen My Planet Kitchen
R&D Poliform for Poliform
666 667 kr
Alea Kitchen Alea Kitchen
R&D Poliform for Poliform
666 667 kr
Trail Kitchen Trail Kitchen
Carlo Colombo for Poliform
666 667 kr
Phoenix Kitchen Phoenix Kitchen
R&D Poliform for Poliform
666 667 kr

Køkkenserier

Kök är et rum, der skal opfylde de mest daglige behov, men även de mere festlige då kök äk är hjemmetär herör for många. Køkkenet er også et sted, der skal være praktisk og funktionelt, men samtidig et socialt miljø, hvor du kan slappe af og tilbringe tid sammen med dine venner og familie. Vi kan skræddersy de mere eksklusive køkkener til at passe til din smag, smag og behov ned til den mindste detalje. Vi har mikrobølgeovne, konventionelle ovne, induktionskogeplader, opvaskemaskiner, vinkøleskabe, køleskabe, espressomaskiner og meget mere, der gør din madlavning nemmere. Kontakt en af vores indretningsarkitekter for at sammensætte et personligt køkken, der passer til dit hjem og dine behov.

Steak, kog og grill. Nyd friheden til at være kreativ i dit køkken. Det er vigtigt at finde produkter med høj funktionalitet og et tiltalende design, så vi har et nøje udvalg af produkter i vores sortiment fra bl.a. Poliform og Gaggenau. Veludformede apparater, der opfylder de højeste designstandarder, bliver vigtige komponenter i indretningen og bidrager til kvaliteten og stilen i dit køkken.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)