Køleskab og frysere | Nordiska Galleriet

Køleskab og frysere

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Gaggenau
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Vario S200 - Refrigerator Vario S200 - Refrigerator
27 931 kr
Lagervare
Vario S200 - Freezer Vario S200 - Freezer
22 897 kr
Lagervare

Køleskab og frysere

Et køleskab og en fryser er nogle af de vigtigste køkkenmaskiner. De skal opfylde deres funktion og samtidig være æstetisk tiltalende. Her finder du køleskabe og frysere af høj kvalitet, der passer til ethvert køkken.

HVILKET KØLESKAB OG FRYSER SKAL DU KØBE?

Når du indretter dit nye køkken, renoverer eller opdaterer dine hvidevarer, er der flere valgmuligheder at overveje, når det gælder køle- og fryseskabe. Vil du for eksempel have et fritstående køleskab eller et integreret køleskab? Ønsker du et separat køle- og fryseskab, et kombineret køle- og fryseskab eller et køleskab med et mindre fryserum? Integrerede apparater er populære til at skabe et ensartet look i køkkenet. De giver dig også mere frihed til at placere dine apparater, hvor du vil, da du kan dele dem op. Ønsker du et lille køleskab eller et stort køleskab? Hvis du har et lille køkken og ønsker at spare plads, er der smarte minikøleskabe at vælge imellem. For dem, der gerne vil have ekstra funktioner, findes der køleskabe med ismaskine og mousserende vand.

KØLESKABE OG FRYSERE FRA KENDTE MÆRKER

I vores sortiment finder du køleskabe og frysere af høj kvalitet. Fra det tyske mærke Gaggenau er der et fuldt integreret køleskab og et fuldt integreret fryseskab. Den fuldt integrerede løsning gør, at de smelter ind i køkkeninteriøret, når de er lukkede, og når de er åbne, spreder de en indbydende glød i hele rummet. Køleskabet har en temperaturindstilling fra +2°C til +8°C og har desuden en vin- og champagnehylde med plads til fire flasker. Den integrerede fryser har en temperaturindstilling fra -16°C til -24°C og smarte funktioner som f.eks. frostfrit system. Gaggenau tilbyder også et kombineret køle- og fryseskab og et køle- og fryseskab med fryserum. Indret med Gaggenau's matchende apparater for at få et komplet, ensartet køkkeninteriør.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)