Køleskab og frysere | Nordiska Galleriet

Køleskab og frysere

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Gaggenau
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Vario S200 - Refrigerator/Freezer combination Vario S200 - Refrigerator/Freezer combination
Kampagne
25 925 kr 30 500 kr
Vario S200 - Refrigerator with Freezer Compartment Vario S200 - Refrigerator with Freezer Compartment
Kampagne
Vario S200 - Refrigerator Vario S200 - Refrigerator
Kampagne
25 415 kr 29 900 kr
Lagervare
Vario S200 - Freezer Vario S200 - Freezer
Kampagne
20 825 kr 24 500 kr
Lagervare

Køleskab og frysere

Et køleskab og en fryser er nogle af de vigtigste køkkenmaskiner. De skal opfylde deres funktion og samtidig være æstetisk tiltalende. Her finder du køleskabe og frysere af høj kvalitet, der passer til ethvert køkken.

HVILKET KØLESKAB OG FRYSER SKAL DU KØBE?

Når du indretter dit nye køkken, renoverer eller opdaterer dine hvidevarer, er der flere valgmuligheder at overveje, når det gælder køle- og fryseskabe. Vil du for eksempel have et fritstående køleskab eller et integreret køleskab? Ønsker du et separat køle- og fryseskab, et kombineret køle- og fryseskab eller et køleskab med et mindre fryserum? Integrerede apparater er populære til at skabe et ensartet look i køkkenet. De giver dig også mere frihed til at placere dine apparater, hvor du vil, da du kan dele dem op. Ønsker du et lille køleskab eller et stort køleskab? Hvis du har et lille køkken og ønsker at spare plads, er der smarte minikøleskabe at vælge imellem. For dem, der gerne vil have ekstra funktioner, findes der køleskabe med ismaskine og mousserende vand.

KØLESKABE OG FRYSERE FRA KENDTE MÆRKER

I vores sortiment finder du køleskabe og frysere af høj kvalitet. Fra det tyske mærke Gaggenau er der et fuldt integreret køleskab og et fuldt integreret fryseskab. Den fuldt integrerede løsning gør, at de smelter ind i køkkeninteriøret, når de er lukkede, og når de er åbne, spreder de en indbydende glød i hele rummet. Køleskabet har en temperaturindstilling fra +2°C til +8°C og har desuden en vin- og champagnehylde med plads til fire flasker. Den integrerede fryser har en temperaturindstilling fra -16°C til -24°C og smarte funktioner som f.eks. frostfrit system. Gaggenau tilbyder også et kombineret køle- og fryseskab og et køle- og fryseskab med fryserum. Indret med Gaggenau's matchende apparater for at få et komplet, ensartet køkkeninteriør.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm, Göteborg og Malmö og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.