Kulsyremaskiner | Nordiska Galleriet

Kulsyremaskiner

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Udvalgt
Tilbage
Kampagne På lager Nyhed
Varemærke
Tilbage
Aarke
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (11)
Filtrer
Carbonator 3 - Sand Carbonator 3 - Sand
1 540 kr
Lagervare
Carbonator 3 - White Carbonator 3 - White
Black Week
1 163 kr 1 540 kr
Lagervare
Carbonator Pro - Steel Carbonator Pro - Steel
2 090 kr
Carbonator Pro - Matte Black Carbonator Pro - Matte Black
2 090 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Steel Carbonator 3 - Steel
Black Week
1 100 kr 1 540 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Matte Black Carbonator 3 - Matte Black
Black Week
1 100 kr 1 540 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Copper Carbonator 3 - Copper
Black Week
1 163 kr 1 540 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Hammertone Grey Carbonator 3 - Hammertone Grey
Black Week
1 330 kr 1 890 kr
Lagervare
Carbonator 3 - Gold Carbonator 3 - Gold
Black Week
1 163 kr 1 540 kr
Lagervare
Carbonator Pro - Sand Carbonator Pro - Sand
Nyhed
2 090 kr
Lagervare

Kulsyremaskiner

Forbedre din hverdag med en stilfuld kulsyreapparat, der gør livet nemmere og mere velsmagende. Takket være det minimalistiske designudtryk, de omhyggeligt udvalgte detaljer og materialevalget af høj kvalitet vil disse kulsyreautomater være en integreret del af dit køkken i mange år fremover. Slut med tunge poser på vej hjem fra butikken - med en kulsyrepatron kan du hurtigt og nemt forvandle almindeligt vand fra hanen til naturligt eller aromatiseret mousserende vand. Mængden af kulsyre er helt op til dig. Det er hverdagssjov i bedste velgående.

I vores nøje udvalgte sortiment tilbyder vi premiumprodukterne Carbonator 3 og Carbonator Pro fra det svenske mærke Aarke. Designstudiet blev grundlagt i 2013 med visionen om at forenkle og løfte hverdagens små, trivielle rutiner gennem omhyggeligt udformede produkter i et tidløst design, både i form og funktion. Valget af polerede materialer i rustfrit stål, som alle maskinerne er fremstillet i, og det klassiske design sikrer, at produkterne bevarer deres stil år efter år. Kulsyremaskinerne er designet til at skille sig ud på enhver køkkenbordplade og fås i en lang række stilfulde overflader, herunder mat sort, sand, grå Hammertone Grey, hvid og stål. Alle karboniseringsmaskiner er kompatible med Sodastream (undtagen Sodastream Quick Connect), AGA, Linde og andre standardpatroner, der er godkendt til karboniseringsmaskiner, med undtagelse af Australien og New Zealand.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)