Altid originalt | Nordiska Galleriet

Originale produkterVi er autoriseret

Nordiska Galleriet er autoriseret forhandler af alle varemærker vi sælger. Dette betyder, at du som kunde kan føle dig 100% tryg om, at varen du køber hos os er ægte. Udover det har vi prisgaranti på hele vores sortiment, hvilket betyder, at du altid originale produkter til gode priser.

Hvad er originale produkter?

Original betyder, at varen er fremstillet på mærkets licensfabrik på grundlag af designerens visioner og skitser. Hver eneste detalje er nøje overvejet og bidrager til helheden. De anvendte materialer er af højeste kvalitet og er udvalgt på grund af deres særlige egenskaber og udtryk. Det solide håndværk bag hvert enkelt eksemplar sikrer, at dine møbler vil holde i mange år.

Desværre er der mange mere eller mindre vellykkede kopier i omløb på markedet, og det kan være svært at skelne mellem ægte og uægte kopier. Nogle kopier sælges endda til samme pris som originalerne, og er meget dygtigt lavet, hvilket kan narre selv et trænet øje. Det kan være en skrue, der er anderledes, en ramme, der er bøjet lidt anderledes, eller et stempel, der mangler. En kopivare er som regel billigere og af dårligere kvalitet.

Et designermøbel er ofte forsynet med et serienummer, som nogle gange er angivet i rammen sammen med mærkets logo og/eller designerens underskrift, andre gange i den medfølgende dokumentation. Det er forskelligt fra mærke til mærke, så vi anbefaler, at du som køber kontakter mærket direkte og sikrer dig, at en butik er en autoriseret forhandler, før du køber. Vi er autoriseret forhandler for alle vores varemærker.

Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for at afgøre, om et møbel er originalt eller ej - kontakt blot vores kundeservice.

Kontakt osVil du være helt sikker?

Åbningstider telefonsupport

Til kontaktformularen
Kontakt os
Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller chat for at få svar på dine spørgsmål om et produkt eller for at få hjælp til indretning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn Lukket
Vores butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Sådan finder du os

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Sådan finder du os

031- 775 69 00

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)