Altid originalt | Nordiska Galleriet

Originale produkterVi er autoriseret

Nordiska Galleriet er autoriseret forhandler af alle varemærker vi sælger. Dette betyder, at du som kunde kan føle dig 100% tryg om, at varen du køber hos os er ægte. Udover det har vi prisgaranti på hele vores sortiment, hvilket betyder, at du altid originale produkter til gode priser.

VI SÆLGER KUN ORIGINALER

Når du handler hos os på Nordiska Galleriet, garanterer vi, at du køber en original. Det betyder, at produktet er produceret på en fabrik med licens til mærket og lavet ud fra designerens skitser og visioner. Ingeniører og håndværkere sikrer, at alle produktionstrin udføres korrekt, og det solide håndværk, der er lagt i hvert møbel, sikrer dets lange levetid.

HVAD ER EN ORIGINAL?

Hver bølgende linje eller stramme reduktion, hvert farveskema, valg af materiale og finish overvejes nøje i designprocessen, og tilsammen danner alle disse detaljer den unikke helhed. Mange anerkendte designere har været meget produktive og designet et stort antal produkter på kort tid - men de har ofte brugt hele deres liv og karriere på at forfine deres stil.

Mange af vores produkter er nu anerkendte designklassikere, som er blevet ikoniske gennem årene - ikke kun for deres funktion, men også for deres sofistikerede design. At købe et eksemplar er at berøve designhistorien sit agentur og designeren sit livsværk.

ET BÆREDYGTIGT VALG FOR LIVET

At investere i designermøbler er at fordybe sig i vores kulturs historie og det, der manifesterer sig i vores nutid. At interessere sig for overlevelsen af de mange faggrupper af specialister, der står bag skabelsen af et designet produkt. At gøre æstetiske værdier kombineret med praktisk anvendelighed værd at betale for.

En omhyggeligt udformet møbelklassiker er i sig selv et bevis på, at designet vil stå tidens prøve. At købe noget fra en designer i begyndelsen af sin karriere er at støtte væksten af morgendagens designstjerner.

AT SKELNE MELLEM ORIGINAL OG KOPI

Desværre er der flere mere eller mindre vellykkede kopier i omløb på markedet, og det kan være svært at skelne mellem, hvad der er ægte, og hvad der ikke er. Nogle kopier sælges endda til samme pris som originalerne og er meget dygtigt lavet, hvilket kan narre det trænede øje. Det kan være en skrue, der er anderledes, en ramme, der er bøjet lidt anderledes, eller et stempel, der mangler. Som regel er en kopi billigere og af dårligere kvalitet. En god rettesnor at følge er, at hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det det som regel også.

AUTORISEREDE FORHANDLERE

Vi er autoriserede forhandlere af alle de mærker, vi sælger, og også eneforhandlere af mange af dem. Når du køber originalt, respekterer du designet og støtter designeren, som har ophavsretten til det værk, du køber.

Kontakt osVil du være helt sikker?

Åbningstider telefonsupport

Til kontaktformularen
Kontakt os
Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller chat for at få svar på dine spørgsmål om et produkt eller for at få hjælp til indretning.
Man-Fre 08:00 - 13:00
Lør-Søn Lukket
Vores butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Sådan finder du os

+468- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Gøteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Sådan finder du os

+4631- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Malmø
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Sådan finder du os

040 685 95 01

Man-Fre 11:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 16:00
Lukket
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Sådan finder du os

+468-442 83 63

Lør-Søn 11:00 - 16:00
Tor-Fre 11:00 - 16:00
Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.