Kurve til opbevaring | Nordiska Galleriet

Kurve

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Cane-line Gloster Seletti
Udvalgt
Tilbage
På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Deco Basket Deco Basket
Flere varianter
Henrik Pedersen for Gloster
4 917 kr
Lagervare
Soft Rope Basket Soft Rope Basket
Flere varianter
Cane-line Design Team for Cane-line
Fra 1 448 kr
Lagervare
Estetico Quotidiano Small Bin
Selab + Alessandro Zambelli for Seletti
453 kr
Lagervare

Kurve

Den udendørs møblering, som vi ofte fylder vores terrasser med, omfatter kurve i forskellige størrelser, former og udformninger. Der er fyldt med friske magasiner, lette og søde drikkevarer, kølige tæpper og puder. Kurvene er lige så velegnede indendørs som udendørs og kan nemt flyttes ind og ud alt efter vejr og årstid.

Hvis du mangler inspiration og detaljer til din altan eller veranda, er en eller flere kurve den perfekte tilføjelse, og de kan hurtigt fyldes med smukke detaljer. Sæt en stor grøn plante i en kurv og stil den på din altan, eller fyld flere kurve med planter i forskellige størrelser og med forskelligt udseende. Cassina har flere forskellige modeller af kurve, der er perfekte til udendørs brug, uanset størrelsen på din terrasse. 071 Podor er en kurv fra det italienske mærke, der er vævet og syet i hånden med garanti for stabilitet og holdbarhed. Materialet er desuden 100 % genanvendeligt og miljøvenligt. Et sæt indeholder tv-kurve, en lille og en stor, som er perfekt til udendørs brug. Indret med andre havemøbler fra Cassina, der sammen skaber et varmt og smukt miljø, som du kan nyde at tilbringe tid sammen med venner og familie. Cane-Line har designet Soft Basket, som er en kurv, der også passer godt på altanen eller verandaen. Kurven har to håndtag, så du nemt kan flytte rundt på detaljerne, alt efter hvor du sidder, eller hvad du vil fylde den bløde kurv med.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)