Lænestole til børn | Nordiska Galleriet

Lænestole til børn

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
B&B Italia Cassina Ligne Roset
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Mini Togo Mini Togo
Flere varianter
Michel Ducaroy for Ligne Roset
8 276 kr
Up Junior
Flere varianter
Gaetano Pesce for B&B Italia
11 091 kr
637 Utrecht Baby 637 Utrecht Baby
Flere varianter
Gerrit Rietveld for Cassina
12 586 kr

Lænestole til børn

Hånd fåtölejer til børn hos Nordiska Galleriet til god kvalitet.  Lad dine børn få tage del i godt design. Vi tilbyder et udvalg af designmøbler fra eksklusive mærker äselv til de små. Et kreativt miljø giver børnene plads til at udtrykke sig. Det er lige så vigtigt at skabe et godt miljø for børn som for voksne. 

Gerrit T. Rietvelds populære Utrecht-bord fås også til børn under navnet 637 Utrecht Baby og er fremstillet af italienske Cassina. 637 Utrecht Baby er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er en fremragende gave til et barn. I kategorien børnemøbler kan du også finde borde og stole til børn. Takket være den gode kvalitet er møblerne holdbare og kan bruges i generationer. Lad dit børneværelse blive lige så rigt som resten af dit hjem og invester i møbler, der giver dine børn de bedste muligheder for at udvikle sig.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)