Læsebriller| Nordiska Galleriet

Læsebriller

#
Filtrer
Nulstil filter
Læsebriller
Kategorier
Filtrer
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (0)
Sorter efter
  Artikler mangler

  Læsebriller

  Läsglasögon er først og fremmest funktionelle og skal gøre hverdagen lettere for personer med dårligt synås. Næst efter funktion er design. Glasset skal supplere ansigtsformen og fremhæve ansigtets træk. I vores sortiment finder du linser til alle designpræferencer og ansigtsformer.

  I dag er der flere krav til linser end nogensinde før. Vi tilbringer meget af vores tid foran en skærm, og der er udviklet glas, der beskytter mod lys, og som er i vores sortiment. Linsernes komfort og høje kvalitet er afgørende og er en selvfølge for linserne i vores sortiment. I vores sortiment af briller har vi modeorienterede briller i dynamiske former og designs. Linserne er trendy og samtidig tidløse og komfortable. Læsning fra franske Izipizi er en glaslinse i et moderne design, der fås i forskellige finishes og styrker, så den passer til dit syn. Screen fra Izipizi er glas til dem, der tilbringer meget tid foran en computer. Skærmen fås i sort og turkis og beskytter mod det skarpe lys, som mobiltelefoner og skærme udsender.

  Populære kategorier inden for Details
  Log ind

  Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

  eller
  Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

  Tak for din tilmelding
  Din e-mail er allerede registreret
  *Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
  Ønskeliste (0)