Mælkeskummere | Nordiska Galleriet

Mælkeskummere

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Udvalgt
Tilbage
Kampagne På lager
Varemærke
Tilbage
Bialetti Sjöstrand Coffee Concept Zwilling
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (5)
Filtrer
Sjöstrand Milk Frother Sjöstrand Milk Frother
Sjöstrand Coffee Concept
685 kr
Lagervare
Enfinigy Mælkeskummer - Sølv
Matteo Thun & Antonio Rodriguez for Zwilling
720 kr 800 kr
Enfinigy mælkeskummer - sort Enfinigy mælkeskummer - sort
Matteo Thun & Antonio Rodriguez for Zwilling
720 kr 800 kr
Lagervare
Steel Manual Milk Frother
685 kr
Lagervare
Electric Milk Frother Electric Milk Frother
890 kr
Lagervare

Mælkeskummere

Med en mælkeskummer kan du nyde din helt egen latte, cappuccino eller varme chokolade. Hos Nordiska Galleriet finder du mælkeskummere, der ikke kun giver en lækker, skummende drik, men også er en elegant tilføjelse til dit kaffehjørne.

LAV DIN EGEN LATTE OG CAPPUCCINO

Du kan bruge en mælkeskummer til at skumme både kold og varm mælk. Du kan fylde din kaffe op med mælk og lave din egen lækre latte eller cappuccino, som om du var på din foretrukne kaffebar. Du kan også bruge den til at skumme mælk til din grød, så du får en mere luksuriøs morgenmad. En mælkeskummer af høj kvalitet med smarte funktioner giver dig mulighed for at skumme din mælk hurtigt, nemt og bekvemt. Du kan også skumme plantebaserede mælkealternativer som havre- eller sojamælk. Vores mælkeskummere har et stilfuldt design og er også et elegant supplement til dit køkken. Suppler med en af vores kaffemaskiner og smukke kaffekopper.

MÆLKESKUMMERE FRA KENDTE VAREMÆRKER

I vores sortiment finder du forskellige mælkeskummere fra populære mærker. Mælkeskummeren fra Sjöstrand Coffee Concept i stilfuldt design er fremstillet i rustfrit stål. Med smart teknologi skummer den mælken, uden at du behøver at gøre noget andet. Den er også udstyret med automatisk slukning og non-stick belægning. Denne mælkeskummer er en elegant kombination med en espressomaskine fra samme mærke. Hos os kan du desuden opleve en mælkeskummer fra det tyske kvalitetsmærke Zwilling. Med denne mælkeskummer kan du nemt og bekvemt opvarme og skumme mælk og plantebaserede mælkealternativer med et enkelt tryk på en knap. Vi har også manuelle og elektriske mælkeskummere fra det italienske varemærke Bialetti. Den manuelle mælkeskummer er nem at bruge. Du stiller kanden på komfuret, opvarmer mælken og pumper derefter det ønskede skum op. Mælkeskummeren er egnet til alle komfurer. Den elektriske mælkeskummer har automatisk slukning og er nem at afmontere og rengøre. Den giver dig mulighed for at opvarme og skumme kold og varm mælk.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.