Opvaskemaskiner | Nordiska Galleriet

Opvaskemaskiner

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Gaggenau
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Dishwasher S200 - 45 Dishwasher S200 - 45
15 585 kr
Dishwasher S200 - 26 Dishwasher S200 - 26
Flere varianter
15 310 kr
Dishwasher S200 - 27 VarioHinge Dishwasher S200 - 27 VarioHinge
Flere varianter
Fra 18 895 kr
Dishwasher S200 - 27 Dishwasher S200 - 27
Flere varianter
Fra 18 895 kr

Opvaskemaskiner

En opvaskemaskine er praktisk og rengør opvasken hurtigt og nemt. Med et gennemtænkt og stilfuldt design bliver den også en del af din køkkenindretning. Hos Nordiska Galleriet finder du opvaskemaskiner af høj kvalitet fra eksklusive mærker.

OPVASKEMASKINER I FORSKELLIGE UDGAVER

At købe en opvaskemaskine er ensbetydende med en række forskellige valgmuligheder. Du kan f.eks. vælge mellem fuldt integrerede opvaskemaskiner og underbygningsopvaskemaskiner. Det, der gør forskellen mellem en fuldt integreret opvaskemaskine og en indbygget opvaskemaskine, er, at den fuldt integrerede opvaskemaskine ikke har noget frontpanel. Betjeningspanelet sidder også i døren og ikke på fronten. Den integrerede opvaskemaskine har samme front som resten af dit køkken og er et godt valg, hvis du ønsker, at opvaskemaskinen skal passe ind i køkkenets indretning. Ellers er en integreret opvaskemaskine og en underbygningsopvaskemaskine lige gode. Der findes også semi-integrerede opvaskemaskiner, der har en køkkenfront op til displayet.

Standardmålene på en opvaskemaskine er en højde på 81 cm og en bredde på 60 cm. Der findes opvaskemaskiner i standardstørrelser, men også ekstra høje og smalle opvaskemaskiner. Der findes også bordopvaskemaskiner, som er praktiske og smarte, hvis du har et lille køkken og ønsker at spare plads.

FUNKTIONELLE OG STILFULDE OPVASKEMASKINER

I vores sortiment finder du opvaskemaskiner, der kombinerer topkvalitet med elegant design. Fra det tyske mærke Gaggenau fås flotte opvaskemaskiner i forskellige størrelser. Der er opvaskemaskiner i standardstørrelsen 81 x 60 cm samt en lille opvaskemaskine med en bredde på 45 cm. Opvaskemaskinen rengør alle dine køkkenartikler grundigt, smart og skånsomt. Med et fuldt integreret og stilfuldt design passer opvaskemaskinen ind i din køkkenindretning og giver et elegant indtryk. Gaggenau-opvaskemaskinerne er udstyret med Zeolit-teknologi, som gør det muligt for opvaskemaskinen at absorbere fugt og afgive varme, så din opvask bliver ren og tør på mindre end en time. Fra Gaggenau finder du også andre hvidevarer, som du kan supplere for at skabe en samlet, elegant køkkenindretning.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.