Opvaskestativ - Køb opvaskestativ online | Nordiska Galleriet

Opvaskestativ

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Alessi HAY
Designer
Tilbage
Leon Ransmeier Pauline Deltour Shane Schneck
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Dish Drainer Tray Dish Drainer Tray
Flere varianter
Shane Schneck for HAY
279 kr 399 kr
Shortwave Dish Rack Shortwave Dish Rack
Leon Ransmeier for HAY
699 kr 999 kr
Lagervare
Dish Drainer Rack Dish Drainer Rack
Shane Schneck for HAY
209 kr 299 kr
A Tempo - Dish tray A Tempo - Dish tray
Pauline Deltour for Alessi
630 kr 900 kr
Lagervare

Opvaskestativ

Du bruger en vask til at tørre din opvask, men den kan også være en stilfuld dekorativ detalje på din køkkenbordplade. Hos Nordiska Galleriet finder du vaskenheder i forskellige materialer, farver og størrelser.

FORSKELLIGE TYPER AF VASKE TIL ETHVERT KØKKEN

Hvilken type vask, der passer bedst til dit køkken, afhænger af. En sammenklappelig vask eller en væghængt vask kan være nyttig, hvis du har et lille køkken og ønsker at spare plads på din køkkenbordplade. Der findes også vaske med og uden bakker. En vask med en bakke er praktisk og nyttig, hvis du ønsker at beskytte din køkkenbordplade mod drypvand. Nogle vaske har en separat bestikholder for at holde køkkenet ryddeligt og gøre det hurtigere at lægge bestik i skufferne.

Du finder et udvalg af vaskeelementer i vores sortiment. Vi har små og store vaske i forskellige materialer. En smuk trævask giver en solid fornemmelse, mens en vask i rustfrit stål eller plastik er holdbar og passer ind i de fleste køkkener. Der er vaskeelementer i neutrale farver som sort og vaskeelementer i pastelfarver, som kan være en kærkommen tilføjelse til dit køkken. Vores vaskenheder kombinerer funktion og design og tjener ikke kun et praktisk formål, men er også en flot dekorativ detalje på køkkenbordet. I vores sortiment finder du forskellige typer af vaske, så du kan vælge en, der passer til dit køkken.

VELDESIGNEDE VASKE FRA POPULÆRE MÆRKER

Her finder du forskellige typer af vaske fra populære mærker som Danish Hay. Vasken fra Hay er fremstillet i praktisk melamin og fås i forskellige farver. Vasken er en del af en serie fra Hay, der også indeholder en kasserolle og en bakke. Med praktiske mønstre og kontrasterende farver og former kombinerer produkterne funktionalitet med æstetik og er en stilfuld og moderne tilføjelse til køkkenbordet. I vores sortiment finder du også andre smarte og stilfulde opvaskeholdere, som du kan kombinere med vores opvaskeklude og opvaskebørster for at få et komplet sæt.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.