Pullerter | Nordiska Galleriet

Pæle

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Louis Poulsen
Udvalgt
Tilbage
Kampagne På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (1)
Filtrer
Toldbod 155 Bollard, Black Toldbod 155 Bollard, Black
4 675 kr 5 741 kr
Lagervare

Pæle

Det er lige så vigtigt at udsmykke dit hjem med belysning udendørs, som det er indendørs. Placer smuk udendørs belysning rundt om huset, i haven, på altanen eller i indkørslen. Poller er udendørs belysning, der kan sættes i jorden og er perfekte til at lysne en gangsti op eller give din have lidt ekstra lys, når det bliver mørkt udenfor.

Mærk dit område med pullerter, og match stilen på dit hus og din have for at give dit hjem et personligt præg. Det danske mærke Louis Poulsen har flot udendørs belysning i form af pæle, vælg mellem Toldbod 155 Bollards i sort eller aluminium, eller giv din terrasse en eksklusiv udendørs belysning med Flindt Bollards. Udendørs belysning er en nem måde at fremhæve de smukke linjer og unikke former på dit hus og indramme din terrasse eller have for at skabe en hyggelig oase, når mørket indfinder sig, men du stadig ønsker at tilbringe tid udendørs i de varme sommernætter. Louis Poulsen har også udviklet en udendørs pæl inspireret af sin klassiske PH-belysningskollektion. Match Louis Poulsens indendørs belysning udenfor med en eller flere PH 3-2 1/2 pæle i sort rustfrit stål. Led familien med pæle ned til havnen med pæle, eller marker græsplænen med smuk udendørs belysning. Pas godt på dine pullerter om vinteren for at spare på kvaliteten, udseendet og holdbarheden.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)