Puder og dunpuder - Køb pude her | Nordiska Galleriet

Puder

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Engmo Dun Mille Notti
Udvalgt
Tilbage
Kampagne På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (6)
Filtrer
Astrid Down Pillow Astrid Down Pillow
Flere varianter
Engmo Dun
Fra 1 093 kr
Lagervare
Cecilia Down Pillow Cecilia Down Pillow
Flere varianter
Fra 679 kr
Lagervare
Sonno Down Pillow Sonno Down Pillow
Flere varianter
Mille Notti
Fra 655 kr
Lagervare
Mondo Down Pillow Mondo Down Pillow
Mille Notti
1 318 kr
Lagervare
Inner Cushion Inner Cushion
Flere varianter
Engmo Dun
Fra 48 kr
Lagervare
Trio Down Pillow
Mille Notti
1 031 kr
Lagervare

Puder

Det er mindst lige så vigtigt at købe en sovepude som at vælge den rigtige seng, der passer til dine behov og din krops komfort. Uanset om du kan lide at hvile hovedet højt eller lavt, med blød eller fast sovekomfort, er der behagelige og smukke muligheder for alle familiemedlemmer.

At dykke ned i solens himmelske tekstiler er noget, som mange af os længes efter at gøre, når endnu en lang dag er gået. Hästens fylder sine puder med en blanding af de blødeste andedun og andefjer, som tilsammen skaber en behagelig soveflade. Søvnpuderne har forskellige blandinger, så du nemt kan vælge den pude, der passer bedst til dig og din komfort.

Carpe Diem fylder sine sovepuder med luksuriøs uldsilke eller europæiske gåsedun, som du vil hvile på hele natten. Fyld din seng op med forskellige tekstiler, puder, tæpper og lagner. Carpe Diem Beds muslin silkepude er perfekt til dem, der normalt sover på siden eller på ryggen. Søvnpuden er blandet med ren uldsilke og polyester for at give maksimal styrke og form. Et andet førende mærke inden for sengetøj, som er ekspert i fremstilling af senge, tekstiler af høj kvalitet og materialevalg, er Dux, som har et bredt udvalg af senge og relaterede produkter som f.eks. smukke og komfortable sovepuder, tæpper og smukt sengetøj. Giv dig selv og dit barn en vigtig og behagelig gave i form af en sovepude, der er skræddersyet til jeres behov. Dux har udviklet Dux Xleep sovepuden, som fås i forskellige størrelser, og hvis vigtigste egenskab er, at den bevarer sin fine kvalitet og er fyldt med en fin blanding af dun og fjer.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)