Returnering | Nordiska Galleriet

Returnering af varer som blev sendt fra os

Følg nedenstående trin for at returnere lagervarer. Lagervarer er underlagt en 100-dages returpolitik. Specialfremstillede varer kan ikke returneres. Nordiska Galleriet bekymrer sig om miljøet og ønsker at gøre, hvad vi kan for at bidrage til en bæredygtig fremtid, og derfor sender vi ikke en returseddel med vores forsendelser, men udleverer den på anmodning. Returnering er gratis for små pakker og koster 395 kr for store eller uhåndterlige pakker. Gebyret trækkes automatisk fra din tilbagebetaling.

Meddelelse sendt.

Tak for din meddelelse. Du hører fra os inden for kort tid.

Angiv kun cifre
(Du finder ordrenummeret øverst i din ordrebekræftelse)
Vare #1
(Du finder det i ordrebekræftelsen under navnet på varen)
Tilføj vare der skal returneres 

Hvad er næste skridt?

1. Når din returnering er blevet accepteret, vil du modtage en e-mail med en returseddel til den e-mailadresse, du har oplyst.

2. Sæt returlappen med stregkoden fast på ydersiden af pakken med tape.

3. Aflever pakken hos din nærmeste PostNord pakkeshop. Hvis din returnering indebærer en afhentning, skal du bestille den på PostNords hjemmeside.

4. Bekræftelse af returneringen og tilbagebetaling (minus omkostningerne for returneringen) sendes til dig via e-mail inden for 14 dage.

Spørgsmål og svar om returer

Er min vare en lagervare eller bestillingsvare?

For at kunne returnere en vare skal den have været på lager, da du købte den. En bestillingsvare er i modsætning til en lagervare noget, der er fremstillet specielt til dig. Du kan se dette i din ordrebekræftelse. Kontakt venligst vores serviceteam, hvis du er i tvivl.

Hvornår skal jeg senest returnere en vare?

For at fortrydelsesretten skal gælde, skal varerne returneres inden for 100 dage efter modtagelsen af leveringen og skal returneres i ny, ubeskadiget stand, i den originale emballage sammen med den emballage, hvori de blev leveret, og må ikke have været brugt eller monteret.

Kan jeg returnere en åbnet emballage?

Du må naturligvis gerne åbne emballagen og kontrollere produktet for at sikre dig, at hverken emballagen eller produktet er beskadiget, men hvis produktet er forseglet, skal det være ubrudt.

Hvornår får jeg mine penge tilbage?

I tilfælde af annullering refunderer vi det beløb, du har betalt for produktet. Bemærk venligst, at der kan gå op til 14 dage fra den dag, du returnerer din vare, til at tilbagebetalingen er foretaget. Nordiska Galleriet forbeholder sig ret til at vente med tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne, eller du har kunnet bevise, at varerne er blevet returneret til os. Medmindre andet er aftalt, så skrer tilbagebetalingen via den samme betalingsmetode, som blev anvendt ved købstidspunktet. Bemærk venligst, at returomkostningerne automatisk fratrækkes din tilbagebetaling. Viser det sig, at varerne er faldet i værdi efter, at vi har fået dem retur, har vi ret til at fratrække dette fra beløbet for din tilbagebetaling. Det kan enten være fordi du har brugt varerne eller håndteret dem mere end nødvendigt for at bestemme deres egenskaber og funktion. Har du betalt via Klarna faktura- eller delbetaling, er det vigtigt, at du betaler fakturaen for at undgå eventuelle rykkergebyrer. Beløbet vil blive refunderet, når vi har modtaget og registreret returneringen på vores lager. Hvis du har betalt via bankoverførsel, er det vigtigt, at du giver os dine bankoplysninger (clearing- og kontonummer) for at få pengene tilbage.

Kontakt os

Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller chat for at få svar på dine spørgsmål om et produkt eller for at få hjælp til indretning.

Man-Fre 08:00 - 17:00
Lør-Søn Lukket
Vores butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Sådan finder du os

+468- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Gøteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Sådan finder du os

+4631- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Malmø
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Sådan finder du os

040 685 95 01

Man-Fre 11:00 - 18:00
Lørdag 11:00 - 16:00
Søndag Lukket
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Sådan finder du os

+468-442 83 63

Lør-Søn 11:00 - 16:00
Tor-Fre 11:00 - 16:00
Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm, Göteborg og Malmö og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.