Køkken / Køkkenredskaber / Sakse

Sakse

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Global Pallarès
Udvalgt
Tilbage
Kampagne På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Pallarès Master Køkkensakse
580 kr
Lagervare
Pallarès Professionelle Køkkensakse Pallarès Professionelle Køkkensakse
685 kr
Lagervare
Global GKS-210 Saks 21 cm Global GKS-210 Saks 21 cm
475 kr 730 kr
Lagervare
Pallarés Grand Cuisine Køkkensakse
445 kr
Lagervare

Sakse

Med en god saks kan du klippe krydderurter og skære fisk i skiver og klare flere opgaver, end du måske tror. En rigtig god saks er et redskab, der bør være i ethvert køkken. Hos Nordiska Galleriet finder du et udvalg af sakse af høj kvalitet fra kendte mærker.

SAKSE TIL EN RÆKKE OPGAVER

Vi har sakse i forskellige modeller, der er velegnede til brug i køkkenet, på kontoret eller når du laver håndarbejde derhjemme. Køkkensakse har mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge dem til at klippe krydderurter, håndtere skaldyr og fisk, knække nødder og åbne dåser og pakker. Vi har også sakse til brug uden for køkkenet. En god saks er praktisk at have ved hånden på kontoret eller derhjemme, da der ofte er tidspunkter, hvor du har brug for en saks. Med et stilfuldt design vil de også være en elegant dekorativ detalje på dit skrivebord eller i dit køkken.

SAKSE I FORSKELLIGE DESIGNS FRA KENDTE MÆRKER

I vores sortiment finder du bl.a. sakse fra det populære mærke Global. Køkkensaksen er nyttig i køkkenet og velegnet til mange forskellige opgaver. Bladet på saksen er udstyret med en mikro-savtakket kant, der giver et præcist snit hver gang. Køkkensaksen er en del af mærkets Global Classic-kollektion, som omfatter køkkenknive samt smarte redskaber og tilbehør. Suppler med matchende dele for at få et komplet, samlet sæt. Fra det spanske mærke Pallarès findes køkkensakse i en række forskellige modeller, der er nemme at bruge og har et behageligt greb. Der er køkkensakse i rustfrit stål, der er velegnede til mindre opgaver, hvor der er brug for præcision, og modeller, der er velegnede til hårdere opgaver som at skære en kylling ud. Du kan også finde sakse fra det danske mærke HAY. Saksen i rustfrit stål med gummihåndtag er behagelig at holde på og er velegnet til brug i køkkenet og på kontoret.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm, Göteborg og Malmö og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.