Solbriller | Nordiska Galleriet

Solbriller

#
Filtrer
Nulstil filter
Solbriller
Kategorier
Filtrer
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (0)
Sorter efter
  Artikler mangler

  Solbriller

  Sunscreenögon äer et stilfuldt tilbehør, der fungerer som en vigtig beskyttelse til din computer ögon. De fleste mennesker finder det svært at finde et par solbriller i den rigtige størrelse og form, der passer til deres ansigt. I vores sortiment finder du solbriller til alle designpræferencer og ansigtsformer.

  Solbriller er designet med et moderne og trendy look og er en trendsættende accessory. Et par solbriller skal være lige så stilfulde som de kan bæres, og vores sortiment omfatter mange solbriller i materialer af høj kvalitet, som vi vil have lyst til at bruge hele tiden. Vores udvalg af solbriller omfatter moderne solbriller i mange forskellige designs. Nogle af dem er fra mærket Izipizi, som designer modeorienterede solbriller i dynamiske former og trendy modeller, der passer til forskellige ansigtsformer. SUN fra Izipizi er en trendy solbrille, der fås i en række forskellige designs. SUN Mirror Lenses är solbrillerögon fra Izipizi, der har reflekterende glas og fås i flere forskellige dynamiske farvekombinationer. Nautic Night Blue solbriller er stilfulde solbriller, der er specielt designet til dem, der ofte er til søs, og som har 100 % UV-beskyttelse. Designet er tilpasset til lys, der reflekteres i store områder, og linserne er polariseret i krystalgrønt.

  Populære kategorier inden for Details
  Log ind

  Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

  eller
  Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

  Tak for din tilmelding
  Din e-mail er allerede registreret
  *Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
  Ønskeliste (0)