Stockholm | Nordiska Galleriet

StockholmVelkommen til Nybrogatan 11

I vores butikker i Stockholm og Göteborg kan du besøge os i vores verden. Vi udstiller møbler, belysning og detaljer fra verdens førende mærker og designere. Her kan du tale med nogle af landets bedste møbelspecialister og stylister, som kan hjælpe dig med at indrette dit hjem.

Mere end én butikEt mødested for moderne design

Vi jagter drømmen om at skabe mere end en butik. Internationalt design er kernen i alt, hvad vi gør. Med møbler, belysning, detaljer og kunst forsøger vi at skabe en inspirerende oplevelse i vores butik og skabe samtaler om moderne design.

Nordiska Galleriet 1912 - Butik

Vores historieDet begyndte for mere end hundrede år siden...

Nordiska Galleriet 1912 - Historia

Vores historie begyndte i 1912, da huset på Nybrogatan blev bygget. Det hus, som stadig er vores hjem i dag. Under navnet Nordiska Galleriet tog butikken form, som med tiden blev en internationalt anerkendt institution i designverdenen.

Læs hele vores historie
Kontakt os
Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller chat for at få svar på dine spørgsmål om et produkt eller for at få hjælp til indretning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn Lukket
Vores butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Sådan finder du os

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Sådan finder du os

031- 775 69 00

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)