Toilettaske | Nordiska Galleriet

Tilbehør

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Smythson
Udvalgt
Tilbage
På lager
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (2)
Filtrer
Panama Double Zip Washbag - Black
3 448 kr
Lagervare
Mara Cosmetic Case - Navy
1 893 kr

Tilbehør

En necessär är är er det oplagte valg til opbevaring af hudpleje, kropspleje og andre skønhedsprodukter. Her har vi samlet vores omfattende udvalg af kosmetik fra Smythson, et britisk mærke, der producerer luksus lædervarer til hjemmet.

Mara kosmetiketuiet er fremstillet i Italien af eksklusivt marineblåt læder med krokodillefilm og har en blød, tiltalende silhuet. Panama Cosmetic Case i Scarlet Red har en smukt afrundet form med et reduceret design og en unik tekstur. En elegant taske fra Smythson er ikke kun praktisk til opbevaring af dine skønhedsprodukter, men er også en stilfuld accessory til dit hjem.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)