Underlag til gryderetter | Nordiska Galleriet

Underlag til gryderetter

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Skultuna
Designer
Tilbage
Objecthood
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (2)
Filtrer
Lands End Trivet Lands End Trivet
Kampagne
Objecthood for Skultuna
583 kr 686 kr
Lagervare
Dew Casserole Coaster
Kampagne
Objecthood for Skultuna
1 463 kr 1 721 kr
Lagervare

Underlag til gryderetter

Et grydeunderlag beskytter dit bord og bliver samtidig en elegant detalje på middagsbordet. Hos Nordiska Galleriet finder du grydelågsunderlag af høj kvalitet fra velkendte mærker.

UNDERLAG TIL ALLE LEJLIGHEDER

En grydeunderlag er perfekt, når du serverer lækre måltider fra en varm gryde, pande eller stegepande direkte på middagsbordet. Underlagspanden beskytter bordet mod den høje temperatur. Du kan også bruge trivet i køkkenet til at beskytte køkkenbordet. Vores elegant designede trivets er praktiske, men er også en flot tilføjelse til dit bord. Vi har en række grydelapper i forskellige designs, der gør enhver servering mere elegant. Vi har underlag, der både egner sig til hverdagsbrug og til mere festlige lejligheder.

UNDERLAGSPLADER I FORSKELLIGE MATERIALER

Grydelapper fås i forskellige materialer. Der findes underlag i træ, kork, metal og støbejern samt underlag i andre materialer. Hvilket materiale af grydelapper du skal vælge afhænger lidt af de materialeegenskaber, du sætter pris på, og hvilken stil du kan lide. Der findes trivets, der kan tåle meget høje temperaturer, og trivets, der er nemme at rengøre. En træ-brivelåg giver et hyggeligt og klassisk præg til middagsbordet. En trivet i støbejern kan tåle høje temperaturer. En trivet i rustfrit stål kan tilføje et moderne og stilfuldt touch til spisebordet.

SMUKKE UNDERLAGSPLADER FRA KENDTE MÆRKER

I vores sortiment finder du flotte underlagsplader i elegant design fra populære mærker. Her kan du finde underlagsplader fra Skultuna med et smukt blomstermønster inspireret af art deco. Underlagene er fremstillet i messing, der kan tåle høje temperaturer og er velegnet til brug i køkkenet såvel som til borddækning. Suppler med andre produkter fra Skultuna for at skabe en imponerende og ensartet borddækning. En smukt designet underlagsplade er også en god gave til en person, der nyder at tilbringe tid i køkkenet.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 10% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm og Göteborg og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions.
Ønskeliste (0)