Vinkøleskab | Nordiska Galleriet

Vinkøleskab

#
Filtrer
Nulstil filter
Filtrer
Varemærke
Tilbage
Gaggenau
Pris
Tilbage
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer

Vinkøleskab

En vinkøler holder dine drikkevarer perfekt tempereret og er samtidig en elegant dekorativ detalje i dit køkken. Hos Nordiska Galleriet finder du stilfulde vinkølere af højeste kvalitet.

HVAD SKAL DU OVERVEJE, NÅR DU KØBER EN VINKØLER?

En god vinkøler giver dig mulighed for at opbevare vine og altid være klar til at servere dem ved den rette temperatur for den bedste smagsoplevelse. Når du opbevarer vin, er der flere ting, du skal overveje. Vin bør ikke udsættes for skarpt lys, da dette fremskynder modningsprocessen. En vinkøler bør derfor være udstyret med en dækdør eller en UV-beskyttet glasdør. Vinen bør heller ikke udsættes for bevægelse, da vibrationer er skadelige for vinen. Luft og lugt spiller også en rolle. Et godt vinkøleskab bør derfor have et kulfilter for at forhindre lugtgener eller effektiv luftcirkulation. Fugtighed er vigtig, da proppen ikke må tørre ud og lukke luft ind, da det påvirker vinen.

HVILKEN TEMPERATUR SKAL ET VINKØLESKAB HAVE?

Temperaturen er vigtig, når det drejer sig om vin. En vin skal opbevares ved en bestemt temperatur, omkring 12 grader for alle vine, og serveres ved en anden temperatur. De fleste hvidvine, mousserende vine og dessertvine har det bedst ved en temperatur på 8-10 grader. Rødvin foretrækker mange at drikke ved 16-18 grader. Hvis du vil køle både rød- og hvidvin i den samme vinkøler, skal du bruge en vinkøler med mindst to temperaturzoner. Hvis du vil opbevare din vin i samme vinkøler, skal du bruge en vinkøler med mindst tre temperaturzoner.

STAND-ALONE ELLER INTEGRERET VINKØLER?

Du kan vælge mellem en fritstående og en indbygget, eller integreret, vinkøler. Hvis du køber en fritstående vinkøler, er det vigtigt at huske, at den skal have et par centimeter luftrum omkring sig, så den varme luft fra køleskabet kan cirkulere. Hvis du ønsker en indbygget vinkøler, findes der vinkøler med andre typer af lufthuller. Der findes store og små vinkølere. En lille vinkøler er stilfuld og praktisk, hvis du ikke har så meget plads. En større vinkøler kan være velegnet til hjemmet hos vinentusiasten, der gerne vil opbevare mange vine.

VINKØLERE, DER KOMBINERER FUNKTION OG DESIGN

Du finder vinkølere af højeste kvalitet fra det tyske mærke Gaggenau. Vinkøleren har to klimazoner til opbevaring af vin, champagne og andre drikkevarer ved den rette temperatur for at opnå den bedste smag. Vinkøleren fås i forskellige størrelser med plads til forskellige antal flasker, så du kan finde en, der passer til dig. Flaskerne er placeret på hylder af træ og aluminium. Vinkøleren har dæmpbar LED-belysning og aktive kulfiltre, der sikrer, at vinens aroma og smag ikke påvirkes. Med sit stilfulde design vil vinkøleren være en elegant dekorativ detalje i ethvert hjem.

Log ind

Log ind på din konto for at se dine ordre og andet nyttigt.

eller
Ny kunde?Få 20% rabat på dit første køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få inspiration og eksklusive tilbud. Indtast derefter koden ved kassen, når du er færdig med at handle.

Tak for din tilmelding
Din e-mail er allerede registreret
*Rabatten gælder for nye kunder, når du foretager dit første køb online på nordiskagalleriet.dk. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller udsalg. Koden er ikke gyldig i vores butikker i Stockholm, Göteborg og Malmö og omfatter ikke produktgrupperne køkkener, garderobeskabe og Limited Editions. Det gælder heller ikke for varemærkerne Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Danmark
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Dansk
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: DKK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.